About Me

My photo
im just person trying to be an artist :)

Sunday, February 27, 2011


apa yg anda nampak??

Friday, February 25, 2011

cat hat

ouh ouh ouh
td aku bukak tenet kn
konon nk crik gambar utk rujukan painting aku
skali aku terjumpe gambar2 ni lah siak
cat hat!!
perghh
giler style lah siot
aku nk satu!








kau tipu aku

video
ini video mase aku part 2 lg
wah
sangat muda lah time ni kn haha
ni sehari sebelum ktorg perform kt dinner kowt
lagu by me
n telah dinyanyikn oleh budak2 kelas part 2
guitar by me n iryad.
haha time bodoh2 lg bru blaja maen gitar

Thursday, February 17, 2011

o t a k 2

ini adalah otak


dan ini adalah otak-otak

sebenarnyer gambaq otak yg kt atas tu xder kaitan pn dgn entry yg ni
bukan aku nk mkn otak pn mcm kt zombie kg pisang tu
aku cume nk cakap yang aku skrg ni tetibe plak kn
tetibe ter'ngidam nk mkn otak-otak

ouh sedapnyer otak-otak
kalo lah dpt kn ouh bahagianya
terasa mcm berada disyurga lah
erk?
yang tu menipu sangat lah kn sampai syurga segala
hahaha

perghh
kalo dpt mkn dgn nasi kew kn
perghh bertambah selera aku nk mkn lah
tp aku lg suke mkn mcm tu jew
mmg sampai menjilat jarilah

ouh ouh ouh
aku nk otak-otak lah
abrakedabra
pling*
muncul dpn mata
tipu lg
hahahahaha

sesape!
blanje lah aku mkn otak-otak doe
nyesal kt pasar smlm aku xbeli menatang ni

OTAK-OTAK !

t u k a r t h e m e b l o g

aku dah pun tukar theme
dr yg mcm kt gambar kt atas ni
kepada yg skrg ni lah
lebih kpd simple theme
sangat2 simple
xder ar crowded sgt kn
sng nk bace kannnnn